to top
about me

Hi! I’m Elvia

Welkom op mijn blog. Wil je meer weten over mij en ben je benieuwd waarom ik een blog ben begonnen? Dan ben je op de goede plek. Lees hier de verhalen over mijn gezin en de dagelijkse dingen die ons bezighouden!

Mijn naam is Elvia en ben 28 jaar. Sinds Mei 2014 moeder van een zoontje en sinds April 2016 heb ik ook een schat van een dochter. Mijn man en ik zijn van verschillende afkomsten. Zo is hij Iraans en ik Indonesisch en samen proberen we onze kinderen zoveel mogelijk mee te geven van beide culturen en daarnaast ook nog iets van de cultuur waarin wij leven.

Met mijn website wil ik jullie meenemen in de dingen die wij als gezin meemaken. Daarbij kun je denken aan bijvoorbeeld de dingen als cultuurverschillen in ons gezin of verschillen die wij meemaken als man en vrouw in ons gezin of verschillen die wij juist samen als gezin meemaken vergeleken met onze buitenwereld. Verder moet deze website een verzamelplek worden van allerlei leuke verhalen, nieuwtjes en tips op het gebied van lifestyle en creativiteit met kinderen, food, beauty en welness en nog veel meer.

So stick around and click around!!