to top

Knutsel ideeën voor Valentijnsdag.

Ik hou ervan om met mijn kleine te knutselen en laat hem graag alle verschillende manieren van knutselen zien. Ik probeer dan ook alle… ofja zoveel mogelijk momenten als reden mee te nemen om te kunnen knutselen. Het is leuk, betekent quality time met m’n kleine man en zo hoop ik hem spelenderwijs ook nieuwe dingen te leren. Natuurlijk is alles afgestemd op zijn leeftijd.

 

Nu naderen we valentijnsdag en of je het nu commercieel vindt of niet, het is een thema waarover je leuke creaties kunt maken. Met alles wat er allemaal op onze aardbol aan de gang is, kunnen we liefde maar niet genoeg benadrukken.

* Met alles wat er allemaal op onze aardbol aan de gang is, kunnen we liefde maar niet genoeg benadrukken.

Na wat op internet gespeurd te hebben, heb ik voor dit jaar wat leuke ideeën gevonden waar mijn kleine man en ik mee aan de slag konden. Een paar leuke voorbeelden heb ik hier beneden geplaatst.  Zelf vind ik het handkus kaartje , de witte zwanen, hartjes van handafdrukken, het love bord en de hangende aapjes heel erg leuk. Als je zelf ook nog op zoek was, zit hier beneden misschien iets leuks tussen voor jullie.

 

footprint-valentines-day-crafts-for-kids handprint-valentines-day-crafts- fun-handprint-valentines-day-crafts-for-kids cute-footprint-valentines-day-crafts-for-kids- handprint-valentines-day-craftsfootprint-love-canvas
Bron foto’s: Pinterest

 

Het resultaat van ons eigen knutselen zie je hier beneden. Zo hebben we uiteindelijk vier verschillende handkus kaartjes gemaakt en een groot valentijnshart. We hebben veel pogingen moeten doen om goede handafdrukken te krijgen aangezien mijn kleine man het geweldig vindt om zijn vingers open en dicht te knijpen op het papier haha. Maar uiteindelijk is het wel gelukt en hebben we er mooie kunstwerkjes van kunnen maken. Nu is het nog even afwachten tot we ze met heel veel liefde weg kunnen geven en wat de reacties van papa, opa en oma’s zullen zijn.

 

image

imageimage

Namens ons alvast een Happy Valentinesday toegewenst!

cefiraelvia

Leave a Comment