to top

Suavinex: babyproducten met een prachtig design!


Met de komst van nog een kleintje ben ik langzamerhand weer opnieuw aan het shoppen geslagen voor onze kleine dame. Nu kwam ik tijdens 1 van mijn shopmomentjes het merk Suavinex tegen en wat een prachtige en schattige producten. Babyproducten die je nodig hebt voor je kleintje, maar dan met een prachtig design. Het lijken net modeaccessoires voor kleintjes.

* Het lijken net modeaccessoires voor kleintjes.

Suavinex komt uit Spanje en het merk heeft speentjes, speenkettingen, bekers en voedingsproducten, verzorgingsproducten en zelfs parfum. Hierboven zie je een kleine greep uit hun productassortiment. Voornamelijk de speentjes en de bekers kun je wel bij veel webshops vinden en bij een enkele ook nog de verzorgingsproducten en parfum. Op hun eigen site zag ik verder nog andere producten zoals buikdragers en kleding, maar voor zover ik had gekeken en gezocht, kwam ik deze in Nederlandse en Belgische webshops nergens tegen.

Nu ben ik wel voorzichtig met het kopen van speentjes (en flesjes), aangezien mijn zoontje helemaal niet van speentjes hield. Gelukkig zitten er ook genoeg in al die gratis babyboxen, maar ik kon het toch niet laten om er 1 van Suavinex aan te schaffen. De producten uit de 1e foto heb ik uiteindelijk gekocht en het ziet er real life nog leuker uit dan op foto’s. De producten komen uit de ‘Suavinex Haute Couture Roze 0-4m Geschenkset’ en de set bestaat uit:

  • Een flesje met anti-koliek speen van 270 ml om darmkrampjes te verminderen
  • Een speciaal siliconen speentje vrij van BPA
  • en een mooie bijpassende spenenketting met ‘infinite love’

IMG_9862

Deze set was €19,99 en ik heb deze gekocht bij mamaloeswebshop. Deze en de webshop Jillxox.nl zijn voor wat betreft het assortiment zeker de moeite waard om te bekijken wanneer je een product van Suavinex wilt kopen. Nu maar afwachten wat onze kleine meid er van gaat vinden.

cefiraelvia

Leave a Comment