to top

Zwangerschapsfotoshoot (ideeën) met de grote broer/zus to be.

Zwangerschapsfotoshoots zijn altijd een leuke herinnering, maar ik vind ze zelf altijd nog leuker wanneer oudere kinderen erbij betrokken zijn.

 

Bij mijn 1e zwangerschap had ik tijdens mijn babyshower een fotoshoot met vriendinnen. Met mijn man heb ik op onze trouwdag enkele foto’s gemaakt, maar het was geen uitgebreide fotoshoot. Wij moesten nog heel erg aan het idee wennen en we konden ons niet echt een houding geven tijdens de foto’s.

 

Voor deze zwangerschap was ik een tijd geleden al op internet aan het kijken naar leuke ideeën voor een zwangerschapsfotoshoot. Deze keer zou ik samen met mijn zoontje foto’s willen maken. Nu had ik wel de smaak te pakken, kon ik me beter voorbereiden en…. wat staat het internet vol met leuke ideeën.

Hierboven heb ik wat ideeën/foto’s verzameld die ik heel erg leuk en mooi vind.

* Nu had ik wel de smaak te pakken, kon ik me beter voorbereiden en.... wat staat het internet vol met leuke ideeën.

Afgelopen weekend had ik mijn eigen zwangerschapsfotoshoot met 33,5 weken zwangerschap. Eens kijken of we wat leuke foto’s konden maken en natuurlijk was ik vergeten dat je bij een fotoshoot met kinderen ook van hun eigen bereidheid en willetje afhankelijk bent. Nu wilde mijn kleine man van +/- 22 maanden niet altijd even goed en met alles  meewerken dus we volgende zijn flow.

 

En hoewel we af en toe veel moeite hadden om goed te poseren, zitten er wel hele leuke foto’s tussen (al zeg ik het zelf). Hieronder zie je een kleine selectie van de foto’s van onze fotoshoot afgelopen weekend.

 

 

Bron foto’s: Pinterest en Nikki Huijnen Photography

cefiraelvia

Leave a Comment