to top

Nog +/- 2,5 weken te gaan….

Nog ongeveer 2,5 weken te gaan (tot de uitgerekende datum) en dan is onze kleine dame er. Om eerlijk te zijn ben ik nu ook wel klaar met de zwangerschap.

De harde buiken beginnen toe te nemen, de pijntjes van al het gewicht wat ik meezeul beginnen toe te nemen, ik mis het kunnen stoeien (zonder belemmering) met mijn zoontje en ik ben nu zoooo benieuwd naar de kleine meid in mijn buik.

* zoooo benieuwd naar de kleine meid in mijn buik

Als ik terugdenk aan de afgelopen maanden dan sta ik nog steeds versteld van hoe alles is gegaan. In Juli/Augustus ben ik erachter gekomen dat ik zwanger was en vanaf toen tot nu is er zoveel veranderd. Niet alleen is mijn buik groter geworden en heeft de kleine dame in mijn buik goed kunnen groeien.

Mijn zoon is baby af,  heeft zijn lopen geperfectioneerd, eet nu volledig, goed en lekker met de pot mee, begint zich steeds duidelijker te maken met zijn eigen willetje en hij is van zijn ledikantje verhuisd naar een groot kinderbed en we zijn begonnen met zindelijkheidstraining (post volgt snel).


Mijn zoon kwam met 37 weken en 6 dagen ter wereld en wetende dat ik elk moment vanaf nu wel kan bevallen, probeer ik nog maar even van het beetje rust wat ik heb en het laatste getrappel te genieten en nog wat laatste dingetjes te regelen zoals geboortetraktaties regelen, een klap geven op de geboortekaartjes, kijken naar inspiratie voor newborn foto’s  en wat dingen te regelen voor mijn zoons tweede verjaardag.


Iemand nog tips voor de laatste dagen/weekjes? Ik zie ze graag terug in de comments.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest!

cefiraelvia

Leave a Comment