to top

Onze dochter is geboren!

Daar ben ik weer na zo’n twee weken stilte. Al eerder wilde ik dit bericht online zetten, maar had er nog niet eerder de puf en energie voor. De reden? Onze dochter is geboren! Eindelijk is ze er dan: onze dochter Kaeilani.  Ongeveer twee weken terug (op 04 april 2016) ben ik bevallen van ons prinsesje. Het weekend eraan voorafgaand had ik nog geschreven dat ik nog ongeveer 2,5 weken te gaan had. Wat was ik blij toen de eerste tekenen van de bevalling zich lieten zien. Het betekende immers: No more waiting……:-)

Nadat ik het vorige artikel had geschreven, werd ik steeds omgeduldiger. Ik wilde de bevalling achter de rug hebben en wilde onze kleine dame gewoon in mijn armen kunnen sluiten. Wetende dat ik het moment van bevallen niet in eigen hand had besloot ik me maar te storten op wat huishoudelijke taken en in de nacht van zondag op maandag begon het te rommelen.

* Wat was ik blij toen de eerste tekenen van de bevalling zich lieten zien.

Hoe is de bevalling gegaan? Nou…rond een uur of 3/4 ‘s nachts voelde ik de weeën al, alleen kwamen ze nog heel onregelmatig en tussen de weeën in zat er zo’n 15/20 minuten tijd tussen. Aangezien je toch altijd moet wachten tot ze regelmatiger komen, probeerde ik er maar doorheen te slapen. Vanaf 7 uur ‘s ochtends kwamen ze ineens om de 3 minuten. Na gebeld te hebben met de verloskundige mocht ik om kwart over 8 mocht ik al naar het ziekenhuis. Onderweg naar het ziekenhuis hebben mijn man en ik ons zoontje bij zijn tante gebracht en om 10 voor 9 waren we in de verloskamer van het ziekenhuis. In het ziekenhuis hebben we uiteindelijk tot 12 over 10 gezeten voordat onze kleine meid zich liet zien. Wat waren we blij toen ze er uiteindelijk was.

De beschrijving van de bevalling hierboven lijkt heel erg kort, maar dat was het in realiteit ook. De bevalling ging heel voorspoedig en snel en was echt een bevalling uit het boekje deze keer. Achteraf waren er geen complicaties, ik was niet uitgescheurd en ik had geen hechtingen.

Nu zijn we al twee weken thuis en hebben wij en onze kleine meid al aan elkaar kunnen wennen en kennis met elkaar mogen maken. Ik zit op een roze wolk en ben zo trots op mijn man en kinderen. Life of Kaei is nu officieel compleet en vanaf nu ook echt live.

IMG_2037

Onze dochter Kaeilani – geboren op 04-04-2016

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest!

Bron Foto’s:
http://www.freepik.com – Designed by Freepik
Life of Kaei

cefiraelvia

Leave a Comment