to top

Sukhi

Het voordeel van het internet is dat de wereld en haar schatten je heel makkelijk worden aangereikt. Je vindt en komt in aanraking met de meest mooie producten. Met het oog op een verhuizing heb ik mijn ogen open voor producten die ons interieur straks vorm zullen gaan geven en enige tijd terug ben ik in aanraking komen met Sukhi. Natuurlijk wil ik deze ‘find’ graag delen, want wij zijn super enthousiast.

Wie of wat is Sukhi? Sukhi betekent ‘blij’ in Nepal. Sukhi is een sociale onderneming die handgemaakte vloerkleden uit Nepal, India, Marokko en Turkije importeert en verkoopt. Omdat zij niet met tussenpersonen, opslagruimtes en winkels werken, krijg je het product rechtstreeks van de maker. Bij elk kleed krijg je te weten wie het gemaakt heeft en de makers krijgen eerlijk betaald en werken in prima arbeidsomstandigheden. Deze duurzame combinatie zien we natuurlijk graag en kunnen we alleen maar toejuichen, want dat maakt ons ook echt blij

* de makers krijgen eerlijk betaald en werken in prima arbeidsomstandigheden

Dat het een eerlijke onderneming is, heb je meteen door wanneer je de site bezoekt. De website is eenvoudig en aantrekkelijk zonder onnodige poespas, waarbij je wel snel een indruk krijgt van de prachtkleden die zij biedt. Op www.sukhi.nl kun je al snel kiezen uit de verschillende soorten kleden.

Zo heb je de:

Je kunt voor bestaande designs en ontwerpen kiezen, maar bij de vilten en bolletjeskleden heb je ook de mogelijkheid om zelf de kleuren te kiezen en bij de bolletjeskleden zelfs een patroon. Geen gebrek aan kleuren en patronen. Zo krijg je niet alleen een mooi kleed, maar ook een die uniek is en perfect past in je interieur.

IMG_2592

 Hierboven en hieronder zie je als voorbeeld afbeeldingen van een bolletjeskleed.

Wij zijn inmiddels als grote fan van deze bolletjeskleden. 

IMG_2593

Ik zou er niet over schrijven als ik er niet enthousiast over zou zijn. Inmiddels heb ik ook een voorproefje mogen meemaken van de producten van Sukhi, want zelf ben ik nu in het bezit van twee bolletjes onderzetters (die overigens ook mee te bestellen zijn bij de bolletjeskleden). Het openen van het pakketje maakte me ook echt gewoon blij. De onderzetters zijn niet alleen mooi, maar ook degelijk en de kwaliteit is gewoon supermooi en dat is hier in huis niet onopgemerkt gebleven.

De kleuren die ik nu thuis heb zijn de kleuren roze en zwart en helaas heb ik er nu alweer 1 af moeten staan aan mijn zoon. Ook hij vond de onderzetters mooi en leuk. De zwarte heeft nu een plekje gekregen in de kamer van mijn zoon (als ‘kleedje’ voor mijn zoon’s nachtlampje). De roze heeft nog geen definitieve plek maar staat nu heel mooi op de eettafel.

Wat trouwens ook heel leuk is, is om ze op te hangen als je er een paar hebt of eventueel een kleed. Zo heb je ook iets unieks aan de muur. Dit zal velen raar lijken, maar voor zover ik weet is het in oosterse landen heel gewoon om een kleed als kunstwerk aan de muur te hangen.

Om een beter beeld en indruk te geven van de producten van Sukhi vindt je hieronder enkele foto’s van onze onderzetters.

IMG_6467

De mooie onderzetters

IMG_8888

Op de tag is te zien door wie het is gemaakt

IMG_7187

Het ‘kleedje’ voor Mickey het nachtlampje

IMG_5294

Deze onderzetter heeft een mooi plekje op de eettafel

IMG_7745

Nog een leuke manier is om de onderzetters op te hangen. Kun je al voor je zien wat voor effect je krijgt op de muur?

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest!

Bron Foto’s:

Sukhi
Life of Kaei

cefiraelvia

Leave a Comment