to top

Where were you? What have you been up to?

Ok ok…We waren van de aardbodem verdwenen. Helaas heb ik door drukte en chaos in mijn hoofd en in ons gezinsleven geen aandacht kunnen besteden aan mijn 3e kindje Life Of Kaei. De dingen die mij en ons gezin bezig hielden na mijn allerlaatste bericht waren o.a. het weer aan het werk gaan na een tijdje thuis te hebben gezeten, een verhuizing en alle stress die daarbij kwam kijken en dan nog twee kleine kindjes. Dat kon ik allemaal niet combineren met nog het bijhouden van deze website. (respect voor alle moeders die zoveel ballen in de lucht kunnen houden). Ik zal nu geen heel boekwerk van dit bericht maken, maar vond een kleine samenvatting/uitleg wel op zijn plaats.

Afgelopen anderhalf jaar hebben wij als gezin wat punten op ons lijstje weg kunnen werken. Ik werk inmiddels weer een klein jaartje, heb wat meer rust en structuur, we hebben een nieuw huisje en ook Isaiah en Kaeilani zijn weer wat groter (3,5 en 1,5) en geven me nu weer iets meer bewegingsruimte. Dus ik/wij zijn er weer om ook weer aandacht te besteden aan Life of Kaei.

* wij zijn er weer om ook weer aandacht te besteden aan Life Of Kaei.

In de komende tijd ga ik de website langzaamaan bijwerken en updaten. Zie al genoeg dingen terug die niet meer up to date zijn. Ook zal ik weer wat leuke berichten plaatsen. Dus ik hoop dat jullie er dan ook weer zijn om ons te volgen en om wellicht ook ervaringen te delen. Voor nu ga ik er weer van tussen, maar voor het weekend heb ik alweer een leuk bericht klaar staan. Tot dan!

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest!

Bron Foto:
Designed by fanjianhua / Freepik

cefiraelvia

Leave a Comment