to top

Late summer dream

Zucht…..wat lijkt het lang geleden dat het zomer was en wat mis ik deze toch weer. Nope, ben niet gemaakt voor de herfst en de winter, maar daar ga ik nu niet over zeuren.

Wij hebben afgelopen nazomer de gelegenheid gehad om een leuke fotoshoot te doen met onze kleine dame in de hoofdrol. Natuurlijk kon haar grote broer niet ontbreken. Dus die vergezelde ons deze dag en kwam soms een handje helpen als zijn kleine zusje niet mee wou werken. Keywoorden deze sessie waren: romantisch, lief, zomers, vrolijk, meisjesachtig, tipi. Dat wilden we uitbeelden in deze sessie.

* romantisch, lief, zomers, vrolijk, meisjesachtig, tipi

Onze kleine dame Kaeilani had er niet veel zin deze deze ochtend. Het koste ook genoeg zweet, zweet en ohja zweet om foto’s van haar te laten maken (terwijl Isaiah op deze leeftijd veel makkelijker was en ook altijd zorgde voor veel leuke foto’s in minder zweetverbruik). Maargoed, uiteindelijk is het wel gelukt om enkele leuke beelden vast te leggen. Zelfs van de twee kuikens samen.

Hieronder heb ik enkele foto’s van de fototoshoot verzameld in een collage. Ook de foto bovenin dit bericht is gemaakt tijdens deze fotoshoot. De foto’s zijn gemaakt door Nikki Huijnen Photograpy.(Zo blij dat zij zoveel geduld heeft en passie heeft voor haar werk)

En? Wat vinden jullie van deze foto’s? Dit zijn natuurlijk niet alle foto’s . Het waren er teveel om allemaal te delen, maar ik hoop zo de leukste eruit te hebben gehaald. Mocht je nog willen zien hoe de sfeer was en hoe de fotoshoot was in een samenvatting. Dan kun je hieronder een filmpje zien wat gemaakt is door BY.JHN.

Ik hoop dat jullie dit bericht leuk vonden. Ben nu wel benieuwd hoe fotoshoots gaan bij andere ouders en of er dan ook zoveel verschil te merken is tussen broers/zussen. Iemand leuke verhalen/ervaringen? Let me know…
Nu maar weer eens nadenken over een volgend idee…:-)
Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest!

Bron Foto’s & Video:
Nikki Huijnen Photography
BY.JHN

cefiraelvia

Leave a Comment